Regeltjes

Regeltjes die zijn er in de wet al genoeg, wij geven u liever enkele tips om de feestvreugde te verhogen:

Let op, maak vooraf afspraken over wie het geluid regelt, wat nodig is en wat niet.

Hoe meer zielen, des te meer vreugde en wij weten zeker: er gaan veel meer makke schapen in een hok dan u denkt. Kleine feestjes zijn zeker zo leuk, maar beperk dan ook de omvang van de ruimte voor een sfeervol resultaat. Wij weten zeker: liever twee personen per vierkante meter, dan twee vierkante meter per persoon!

Plaats de statafels voor de jeugd dicht bij het podium, die houden wel van een standje meer!

Het optreden verloopt zeker beter als u de zaaleigenaar vraagt om een podium van 3×4 meter, dat is wel zo prettig!

Noodzakelijk is een stopcontact (230V 16A) bij het podium en een mogelijkheid tot omkleden.

menuwatfamilie1Drankjes, voor, tijdens en na het optreden halen we zelf, maar we rekenen ze niet af. Zie het als benzine voor onze motor. Uiteraard houden wij het netjes, er komen geen zatlappen op het podium!

Tegenwoordig bruist het op twitter en facebook van de feestelijkheden! Zover als ze dat niet al zelf hebben bedacht, vragen wij aan uw bezoekers om foto’s, films en hun feestelijk enthousiasme na ons optreden op social media te plaatsen en daar doen wij ook zelf graag aan mee.

Feesten doen wij voor ons plezier. U betaalt ons voor de apparatuur, instrumenten, de muziek, studiokosten, de voorbereidingen, het vervoer en andere onkosten…

Over een annulering doen wij niet moeilijk. Als uw feest vanwege een onvoorziene oorzaak niet door kan gaan, bel ons dan zo snel mogelijk, dan komen wij gewoon naar uw volgende feest.

Oh ja, mag er op uw feest niet gedanst worden? Bel ons dan niet!

Tot slot: U zoekt een leuke feestzaal, aanvullende muziek of artiesten, een interactieve activiteit voor uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest… bellen, mailen, vragen staat vrij!