Artiesten

De Soundmixers: ze maken graag muziek als hobby, genieten van optredens, en zingen (en spelen) uiteraard mee met orkestbanden.

Hijme Vervat – De muziekkenner

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber. Radio maken en zingen is wat hij het liefste doet. Vanuit zijn parate kennis komen ook leuke anekdotes, over bekende artiesten en hun veelal roerige leven.

Vraag Hijme & Joris samen voor de Engelstalige evergreens en liefhebbers van de jaren 60-70, een muzikale mix met Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart of country met Dolly Parton en uiteraard John Denver (klik hier voor de Facebookpagina van Hijme & Joris)

Joris van der Pijll – Duelleren

Hij blinkt eigenlijk nergens echt in uit, behalve dan dat hij van alles wat kan. Na zijn klassieke gitaaropleiding trok het begeleiden, meespelen en meezingen. Het ‘simpel’ aanslaan van akkoorden beviel hem beter dan het Spaanse virtuoze spel.

Op achttienjarige leeftijd voegde hij zich in een eerste jongensband, werd zijn gitaarslag muzikaal en ritmisch duidelijk spannender en leerde hij zichzelf meteen ook een bijzondere stempositie aan. Zijn opvallende harmonieuze toonkeuze zorgde bij de toen jonge collega muzikanten nog wel eens voor discussie, maar tot de dag van vandaag brengt juist die stem een levendige spanning. U begrijpt; duelleren heeft zijn voorkeur.

Leon van Roozendaal – Met een snik

Eigenlijk kan Leon als het om muziek gaat maar één ding en dat is zingen. En dat zingen doet hij dan ook verrekte goed! De Brabantse zanger werd geboren in Tilburg, waar niet geheel verwonderlijk meer bekende zangers hun herkomst kennen.

Van jongs af aan werd door hem zelf het zingen aangeleerd. Eerst vol liefde voor de betere Engelstalige evergreens, later volgde hij de lokale en landelijke volkszangers op de voet. ‘Met een snik,’ zoals hij zelf zegt, werd zijn liefde getrokken naar het Nederlandstalige lied en volgde hij zijn muzikale weg, waarbij uiteindelijk de feestelijke kroegmuziek heeft overwonnen. Leon brengt de Nederlandse volkszangers solo, en dan mag het dak er van hem wel even af! (Klik hier voor de Facebookpagina van Leon)

Als duo of mix

Na of voor elkaar, samen of solo, in de mix met andere artiesten … vraag naar de vele leuke mogelijkheden! Mail naar info@soundmixduo.nl